Γενικές Πληροφορίες για το Κέντρο μας

Καλωσορίσατε στο κέντρο μας! Eίμαστε ένα από τα πιστοποιημένα κέντρα ΤΟΜΑΤΙΣ® στην Κύπρο. Είναι γνωστό ότι “ένας άνθρωπος μπορεί να ακούει καλά αλλά να μην ακροάται σωστά”. Το Κέντρο μας εφαρμόζοντας την παιδαγωγική μέθοδο ΤΟΜΑΤΙΣ® μπορεί να σας βοηθήσει να ακροατείτε καλύτερα, όχι να ακούσετε καλύτερα. Λειτουργούμε με Πιστοποιημένους Συμβούλους ΤΟΜΑΤΙΣ με παράλληλη εμπειρία στην εκπαίδευση παιδιών και ενηλίκων καθώς επίσης και στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό.

Το κέντρο μας διαθέτει όλη την τεχνολογία για τη σωστή εφαρμογή της μεθόδου ΤΟΜΑΤΙΣ® και προσφέρει εξειδικευμένα ατομικά προγράμματα σε άτομα που αντιμετωπίζουν μαθησιακές δυσκολίες, δυσκολίες στην εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας, δυσκολίες στο συντονισμό του σώματος (αδρή και λεπτή κινητικότητα), διάσπαση προσοχής καθώς επίσης και δυσκολία στη διαχείριση των συναισθημάτων τους.

Η μέθοδος ΤΟΜΑΤΙΣ® απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και αντιμετωπίζει προβλήματα όπως δυσλεξία, άγχος, συγκέντρωση, συντονισμός, μνήμη, ισορροπία, έλλειψη αυτοεκτίμησης και άλλα και μπορεί να εφαρμοστεί μόνο με την καθοδήγηση των πιστοποιημένων μας εκπαιδευτών ΤΟΜΑΤΙΣ®.

Με τα Προγράμματα Ακρόασης TOMATIS®, επιδιώκουμε να βελτιστοποιήσουμε την ευεξία και να ενισχύσουμε τις δυνατότητες του κάθε ατόμου.

Ως Εκπαιδευτικοί Σύμβουλοι με πολυετή εμπειρία στο χώρο, βασικό μας μέλημα είναι η παροχή εκπαιδευτικών προγραμμάτων, τα οποία δίνουν τη δυνατότητα στα άτομα να αναπτύξουν τις δεξιότητες και ικανότητές τους.